Puhtaasti Viljasta

Muut yritykset

Laihian Mallas Oy

Laihian Mallas on yksi Suomen vanhimmista mallastehtaista. Perheyrityksenä toimiva Laihian Mallas sijaitsee tärkeällä viljantuotantoalueella, Pohjanmaalla n. 30km Vaasasta etelään.

Lue lisää www.laihianmallas.fi

 

Pack Company

alt

Laihian Mallas osti keväällä 2009 Pack Company Oy:n. Pack Company pakkaa elintarvikkeita Mustasaaressa lähellä Vaasaa.

Lue lisää www.packcompany.fi

 

Novelpack Oy

Siirtyi Laihian Maltaan omistukseen Pack Company’n oston yhteydessä. Novelpack sijaitsee Toijalassa Kymppi-Maukkaiden kiinteistössä. Novelpack pakkaa alihankintana elintarvikkeita.

Lue lisää www.novelpack.fi

 

AS Grüne Fee Eesti Ltd

alt

Laihian Mallason mukana AS Grüne Fee Eesti Ltd:n toiminnassa. Yritys tuottaa kurkkuja ja ruukkuvihanneksia, jotka tunnistaa Grüne Fee –tuotemerkistä. Kasvihuoneet sijaitsevat Virossa Tarton lähellä.  Tuotteet on suunnattu Baltian markkinoille.

Lue lisää www.grynefee.ee

 

Vihreä Keiju / Champ

Laihian Mallas Oy Omistaa enemmistön LM Green Holding Oy:stä, joka tuottaa salaatteja ja kasvihuonekurkkuja Vihreä Keiju tuotemerkillä. Kasvihuoneet sijaitsevat Honkajoella, Pöytyällä ja Marttilassa. Yritykseen kuuluva Mykora Oy on pohjoismaiden johtava valkoisten herkkusienien tuottaja, jonka Champ -tuotemerkin alla myytävät valkoiset ja ruskeat herkkusienet, portobellot ja luomusiitakesienet ovat tuttuja niin kuluttajille kuin HoReCa asiakkaille.

Lue lisää www.VihreaKeiju.fi